de Juny a Setembre

5 dies

Descripció

Aquest programa té com a objectiu principal l’ascensió per a la ruta dels quatremils, al cim del Mont Blanc. És una ascensió llarga I resulta tot un repte per a les cordades que es diposen a realizar-la. No és una activitat adreçada a gent sense un mínim d’experiència en terrenys alpins així com tampoc com a primer contacte amb una muntanya alta.

Es realitzarà una aclimatació el màxim de completa possible, per així garantir el millor estat de forma durant l’ascensió final.

Amb el “camp base” establert a Chamonix, es realitzaràn les sortides amb cotxe compartit, amb desplaçaments que no sobrepasen la 1’30h, oferint comoditat i garantint el màxim de descans al cos per a poder realitzar les sortides amb el màxim de forma física possible.

L’allotjament a Chamonix es pot variar molt de preus en funció de si estem a les Gites típiques,molt econòmiques i pràctiques, o Hotels més tradicionals i també més cars.

Calcular a partir de 25€ MP per persona i dia, mínim.


Programació

Dia 1: Accés al refugi Torino

Dia 2: Activitat a la zona, ja sigui escalada simple en cresta o activitat glaciar per aclimatar bé. Pernoctació al refugi segona nit.

Dia 3: Descens a la vall i descans.

Dia 4: Ascensió amb el telefèric de l'aiguille du Midi i accés al refugi de Cosmiques 3.660m

Dia 5: Ascensió al Mont Blanc de 4.810 m i retorn al refugi. Valorarem la opció de fer el descens per Gouter, en funció de les condicions  les capacitats físiques de cada participant.


Ràtio

Acompanyants per guia

Inclou


Guia UIAGM

Gestions i reserves

Honoraris del guia

Material activitat

Assegurança activitat

No inclou


Desplaçaments

Dietes (ni dels guia ni dels participants)

Refugis (ni dels guia ni dels participants)