De Maig a Octubre

de 1 a 3 dies

Descripció

PIC DEL PEIRAFORCA, 2.647m  Aresta Nord-Oest

Durada: 1 dia

Excel.lent activitat en gran ambient alpí!

Resulta una activitat molt completa, amb nombrosos ràpels i que cal tenir una certa fluïdesa amb les trepades de caràcter alpí! Molt recomenable!

Hi ha la possibilitat de pernoctar  al refugi lliure i completar un cap de setmana escalant al pic de la Portella blanca l’Esperó Nord-Oest, 150m i 6a.

Una altre opció molt interessant és accedir per el poble de Meranges, passant pel refugi J.Folch i Girona i fer la travesa del  Roc Colom (2.686m)  al Peiraforca. Dificultats similars!

 

PIC DE RIBULS, 2.780m  Esperó Nord-Oest (escalada)

Durada: 1 dia

Gran itinerari d’escalada en roca, tècnic i espectacular. Trams de totes la modalitats de fissures, sostres i xemeneia. Cal material tècnic com peus de gat, i demana controlar l’escalada de segon grau fins al V+. IMPRESCINDIBLE!

 

PIC DE RULHE, 2.789m

Durada: 1/2 dies

Espectacular cim, amb vistes a la cara nord d’Andorra i envoltat de llacs i aigua arreu!

Molt recomenable combinar amb una escalada a la Dent d’Orlú, 2.222m o al pic de Madelon, 2.145m a l’estany de Solucem, i així gaudir d’uns dies espectaculars a l’Arieja!

 

MASSÍS DEL CANIGÓ, 2.784m – refugi Marialles

Durada: 2/3 dies

Aquest sector hi trobem una de les zones més interessants per escalar en fisura de la nostra regió, però molt desconeguda i remota com és el Petit Yosemite. Recomano en aquest cas, accedir per aquest refugi que ens permet anar directe al sector esmentat, i combinar el segon dia amb una de les ascensions clàssiques del sector com són:

  • Lunule partie
  • Marie Ail

 


Ràtio

Acompanyants per guia

Inclou


Guia UIAGM

Gestions i reserves

Honoraris del guia

Material activitat

Assegurança activitat

No inclou


Desplaçaments

Dietes (ni dels guia ni dels participants)

Refugis (ni dels guia ni dels participants)