de Març a Abril

6 dies

Descripció

Aquest programa està enfocat a l’esquí de muntanya tradicional, descobrint el Caucas Georgià i visitant les millors zones d’aquest increïble indret. Anem a buscar terrenys alpins sense complicacions i grans baixades, predomina l’esquí de cara avall!

Envoltats de muntanyes de 4.000 i 5.000 metres d’altura, la neu abundant i la vida rural i austera, faran d’aquest viatge un destí potent i diferent als convencionals!

Malgrat son dates de ja entrada primavera, les condicions en aquesta zona tant muntanyosa poden ser encara de hivern rigorós.

Tibilisi, a l’extrem inferior dret és la capital i on volarem via Istambul probablement.

El mar negre apareix a l’extrem, esquerra de la foto, i a la part superior, zones i cims que visitarem. Podeu observar com estarem al costat del Elbrus, només es separa la frontera amb Rússia, i una serralada imponent!


Programació

Dia 1. Vol a Tiblisi. Trasllat a Mestia (1 o 2 dies a decidir, de 6 a 8 hores de cotxe).

Dia 2. Laila pass. Al matí ens desplacem amb cotxe Tskhumari, i d'aquí fem els 1.700 metres per escalfar motors. Pales obertes i bosc a la zona baixa. Nit a Mestia.

Dia 3. Pic Detsili 2.750m. Ens desplacem a Etseri i d'aquí enfilem cap al cim. En funció de les condicions és una zona molt bona per fer una jornada llarga amb bons descensos. Segons com, podem acabar fent un altre descens fins a Mazeri, on ens pot recollir el cotxe fins a Mestia.  Aresta de neu alpina. Nit a Mestia.

Dia 4. Ben aviat, sortim cap al poble de Ushguli, on farem la priemra etapa al Latpari pass. 1.100 metres , per passar la nit a Ushguli.

Dia 5. Bonic dia de tour al voltant del poble de ushguli, tot fent el Kareta pass. Amb uns 1.300 metres, i vistes privilegiades. Després d'esquiar, ens desplacem a Mestia i passem nit allà.

Dia 6. Dia de reserva,  per mala meteo, o per esquiar tot el que poguem abans de marxar.


Ràtio

Acompanyants per guia

Inclou


Guia UIAGM

Gestions i reserves

Honoraris del guia

Material comú activitat

Assegurança activitat

Desplaçaments durant l'activitat

Allotjament

Dietes en règim de MP

No inclou


Vols

Dietes durant les sortides

Material personal